BARA

Tantra: The Alchemy of Living 06/01/2019

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Δέσποινα Παλαμάρη: Βιογραφικό σημείωμα

H εκπαιδεύτρια της σχολής «The Alchemy of Living» Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα και θα διδαχθει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής.

● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)
● Συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης μέσω της Ηχοθεραπείας και της Τάντρα.


● Έχει εκπαιδευτεί στο θεατρικό παιχνίδι και έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα αυτοβελτίωσης, την “Ηχογιόγκα”, (κατάλληλο για παιδιά και γονείς) που συνδυάζει τη γιόγκα, το θεατρικό παιχνίδι και τα ταξίδια φαντασίας.

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο και η πίστη της ότι ο καθένας έχει την ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό του την οδήγησαν στο να δημιουργήσει τα blog:
Νεο κρανιοϊερή θεραπεία (http://neocraniosacral.blogspot.com/)
ώστε να μοιράζεται τη γνώση της με όποιον ενδιαφέρεται να περπατήσει το αυτογνωσιακό μονοπάτι αναζητώντας γαλήνη και πληρότητα.

Αρθρογραφώντας για τον άνθρωπο και έχοντας όλη την δεκαπενταετή γνώση από τα βιωματικά σεμινάρια που συντόνιζε δημιούργησε "Το Φιλί της Πεταλούδας". Ένα ολοκληρωμένο σύστημα από βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και φυσικά το αντίστοιχο βιβλίο με αυτοθεραπευτικές διαλογιστικές τεχνικές.

Υπάρχουν ακόμη υπό έκδοση τα:
«Ανάμεσα στα όνειρα»: Μια συλλογή από παραμύθια για ενήλικες που προσεγγίζουν θεραπευτικά το παιδί που υπάρχει μέσα στον καθένα μας
«Μούγια, πώς να κατακτήσεις το Σύμπαν»: Ένα θεατρικό παραμύθι που συνοδεύεται από τραγούδια και αφορά μικρά και μεγάλα παιδιά
«Τα λευκά ρόδα φυτρώνουν στην κόλαση»: Ένα ψυχογραφικό διήγημα

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:
● Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας
(Bασική εκπαίδευση και 5 επίπεδα advanced)
● Ηχοθεραπεύτρια και μέλος της ακαδημίας του Peter Hess
(Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου)
● Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)


-----English-------------
Curriculum Vitae
Despina Palamari is on the path of Tantra for several years and leads experiential workshops of self-improvement through sound therapy and Tantra practices. 
She is a founding member and a tutor at the academy “The Alchemy of Living” that provides professional studies in Tantra and healing alchemy. 

She teaches therapeutic yoga, relaxation techniques and a variety of meditations (trough breathing exercises, body movement, healing visualization, sound and silence)


Moreover:

A graduate of the Institute of Neo Craniosacral Therapy (basic training and 5th level advanced)
A graduate of the Sound Therapy Academy of Peter Hess (sound massage and consulting trough sound techniques) 
an energy healer (master teacher Oshui Reiki and Karuna Reiki)


Her love for Mankind and her strong belief that everyone is a skillful self-healer led her to publish a self-improvement book, full of self-healing techniques, titled “Butterfly kiss “.