BARA

Tantra: The Alchemy of Living 06/01/2019

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Θέλεις να γίνεις συντονιστής βιωματικών σεμιναρίων;

Θέλεις να γίνεις εκπαιδευτής – συντονιστής βιωματικών σεμιναρίων και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη θεραπευτική τέχνη; Τότε μάθε για την σχολή "The Alchemy of Living"!

Θέλεις να γίνεις συντονιστής 
βιωματικών σεμιναρίων;

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
20:30 – 22:30

ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό σεμινάριο

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18
(μετρό Κεραμεικός)


Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 20:30 – 22:30, διοργανώνεται ένα ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό σεμινάριο, ανοικτό σε όλους, για να γνωρίσετε την σχολή "The Alchemy of Living" και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα που αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία. 

• Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών.
• Ακόμη απευθύνεται και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους. 


• Επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής The Alchemy of Living, είναι ένα υπέροχο, συμπληρωματικό, πνευματικό εργαλείο καθοδήγησης, για όσους είναι ήδη συντονιστές-θεραπευτές, εμπλουτίζοντας την γνώση τους πάνω στην αυτογνωσία και την ταντρική θεραπεία

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και θα περιλαμβάνει 8 μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θα γίνονται με συχνότητα ένα Σαββατοκύριακο κάθε 45 μέρες από τις 10:00-18:00 για κάθε μέρα. Στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρονιάς θα υπάρχει ένα ακόμα εξειδικευμένο, προαιρετικό μάθημα που θα ανοίξει το θεραπευτικό πεδίο των μαθητών ακόμα περισσότερο. 

- Η σχολή, The Alchemy of Living, θα παρέχει: 
• Πιστοποίηση παρακολούθησης και διδασκαλίας 
• Ύλη του σεμιναρίου σε μορφή βιβλίου το: «The Alchemy of Living» που εμπεριέχει 110 σελίδες θεωρία και 140 σελίδες αναλυτικό ασκησιολόγιο

- Οι μαθητές της σχολής «The Alchemy of Living», στο πλαίσιο της πρακτικής τους εκπαίδευσης, θα μπορούν να συμμετέχουν 2 Τέταρτες το μήνα στο ανοικτό, για το ευρύ κοινό, τρίωρο Ταντρικό μάθημα της συντονίστριας – εκπαιδεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη, σαν βοηθοί της, ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα βιωματικά σεμινάρια.

- Τις Παρασκευές του Μαΐου και του Ιουνίου θα διοργανώσουν τα δικά τους δίωρα, βιωματικά σεμινάρια με το σύστημα donation και με την παρακολούθηση και την υποστήριξη της εκπαιδεύτριάς τους. (Αυτό θα γίνεται συνεργατικά, 2 μαθητές-συντονιστές κάθε φορά) 

Συνολικά η σχολή παρέχει 210 ώρες εκπαίδευσης για κάθε χρόνο.


Η συνάντηση θα γίνει στο Ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center 
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6973- 216895



ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

"The Alchemy of Living"
despoina palamari
"The Alchemy of Living"
despoina palamari

"The Alchemy of Living"
despoina palamari


"The Alchemy of Living"
despoina palamari